Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten

Dit is Fred Schouten

Fred Schouten is een veel voorkomende naam op het internet. Vooral als je gezocht hebt naar bouwtekeningen voor kippenhokken, bedden, bijenkasten, boomhutten, et cetera, et cetera…

Werkelijk voor alles lijkt hij een bouwtekening te hebben. Maar wie is Fred Schouten nu eigenlijk? Wat maakt hem een expert? En niet te vergeten: is hij te vertrouwen of is het gewoon een ordinaire oplichter?

Ik zocht het uit, en om je goed te kunnen informeren heb ikzelf zijn producten aangeschaft.

In dit artikel lees je wat ik van Fred Schouten vind.

Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten heeft een grote passie voor klussen. Dit verklaart veel van hetgeen wat je op deze pagina nog gaat lezen over Fred.

Al vanaf kinds af aan is Fred een creatieve en bezige bij. En dat is hij nog steeds. Doordat hij continue bezig is met doe-het-zelf projecten verbetert hij zichzelf continue.

Maar Fred wil niet alleen zichzelf continue verbeteren, hij wil ook andere doe-het-zelvers helpen. Dit doet hij op verschillende manieren. Fred Schouten is namelijk een timmerman, auteur en tekenaar.

Timmerman Fred Schouten

De creatieve en bezig Fred is al vanaf kinds af aan bezig met allerlei doe-het-zelf projecten in en rondom het huis.

Zijn keuze voor een opleiding in de bouw, en dan specifiek timmeren, kwam voor niemand als een verrassing. Naarmate Fred meer leerde van zijn studie vroegen familieleden, vrienden en kennissen steeds meer hulp van hem bij klusprojecten.

Fred verdiende hier een leuk zakcentje mee, al was het hem daar niet zozeer om te doen. Hij wilde (en wil nog steeds) graag anderen helpen. Tevens leerde hij hier ontzettend veel van.

Nadat hij zijn studie had afgerond, is hij voor zichzelf begonnen als ZZP’er. Niet zo’n gekke zet met alle kennis en ervaring die Fred Schouten destijds al opzak had.

Tekenaar Fred Schouten

Naast dat Fred een timmerman is, is hij ook een auteur en tekenaar. Maar wat maakt hem nou een tekenaar? Hetgeen wat daaraan ten grondslag lag was zijn wil om anderen te helpen én de incomplete informatie op bouwtekeningen die hij tegenkwam.

Fred had destijds lang niet alle informatie om de meubelen te maken waar zijn klanten om vroegen. Hij zocht daarvoor bouwtekeningen op. Van de meeste tekeningen gingen de nekharen van Fred overeind staan. De tekeningen waren incompleet, onduidelijk of er miste afmetingen. Dat koste Fred veel extra tijd, en hij kon daardoor zijn klanten niet zo goed helpen zoals hij zou willen.

Fred besloot om al zijn gemaakte meubelen, hokken, hekken, karretjes en ga zo maar door te documenteren. Hij schreef op wat hij nodig heeft gehad bij het maken van het bouwwerk, hoe het eindresultaat eruit moet zien en de stappen om tot dat eindresultaat te komen.

Na zijn vele jaren als timmerman heeft Fred Schouten al deze tekeningen gebundeld in ‘Freds bouwtekeningen’. Met dat bouwtekeningenpakket was het voor Fred mogelijk om nog meer mensen te helpen. Inmiddels hebben al 12.500 doe-het-zelvers hulp gevonden in het bouwtekeningenpakket.

Auteur Fred Schouten

Dan ben je succesvol timmerman en tekenaar, en dan word je ook nog auteur? Toch is dat in het geval van Fred niet zo’n gekke zet.

Hij is namelijk auteur van verschillende blogartikelen op zijn website. In die artikelen schrijft Fred over hoe je bepaalde meubelen moet maken, en geeft hij handige tips.

Daarnaast is Fred de auteur van de Kippengids. Een handig ebook over het houden van kippen en het maken van kippenhokken. Ook in dit ebook komen zijn tekenkwaliteiten weer tevoorschijn.

Bekijk de Kippengids

Zijn levenswerk

Freds bouwtekeningen is hét levenswerk van Fred Schouten. Tenminste, zo noemt hij het zelf. Nadat ik het pakket heb aangeschaft enkele maanden geleden kan ik dat wel bevestigen.

In het ledengedeelte is Fred zeer actief. Hij plaatst regelmatig nieuwe bouwtekeningen, beantwoord vragen van doe-het-zelvers en hij schrijft regelmatig blogartikelen. Sinds ik het pakket gekocht heb zijn er inmiddels al weer 75 bouwtekeningen bijgekomen.

Freds bouwtekeningen inhoud

Ik vind iemand een ware vakman als je hetgeen wat je doet niet alleen zelf heel goed begrijpt, maar dat ook nog eens heel goed kunt vertalen zodat iedereen het kan begrijpen. Dat maakt Fred daarom ook een ware expert. Iedereen, beginnend of gevorderde doe-het-zelver, maakt sneller, makkelijker en goedkoper een bouwwerk met Freds bouwtekeningen.

Het is ook daarom ook niet gek dat Fred al 12.500 doe-het-zelvers geholpen heeft. Fred heeft mij ook enorm geholpen met zijn bouwtekeningenpakket. En dat doet hij nog steeds! In mijn Freds bouwtekeningen review lees je meer over mijn ervaring met het pakket.

Bekijk Freds Bouwtekeningen

Is Fred te vertrouwen?

Op deze vraag kan ik alleen maar volmondig met ‘JA’ antwoorden. Allereerst lees ik op het internet vele positieve reacties op de producten van Fred Schouten. Vaak ben ik na het lezen van andermans reacties nog niet overtuigd, en wil ik het eerst zelf ervaren. Ik heb daarom beide producten van Fred, de Kippengids en Freds bouwtekeningenpakket, aangeschaft.

De producten heb ik netjes ontvangen, en er zijn geen valse beloftes gedaan door Fred. Hij overtrof zelfs mijn verwachtingen. Ik had namelijk een boomhut gevonden die ik voor mijn kleinkinderen wilde gaan bouwen. Alleen paste deze boomhut niet tussen twee bomen in mijn tuin.

Hierover heb ik Fred een mailtje gestuurd, en binnen twee werkdagen had ik een aangepaste bouwtekening waarmee ik de boomhut precies kon maken zoals ik dat wilde.

Een topservice die mij blij verraste! Tevens laat het zien hoe graag Fred zijn klanten wil helpen.

Niet-goed-geld-terug garantie

Fred staat achter zijn producten, en hij is overtuigd dat zijn producten iedere doe-het-zelver kunnen helpen.

Om zijn producten toegankelijker te maken heeft hij niet alleen een hele scherpe prijs, maar Fred geeft je ook de mogelijkheid om de producten gratis uit te proberen.

Als de producten van Fred je niet bevallen, kun je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug vragen. Je hebt niets te verliezen dus.

Conclusie

Op basis van het onderzoek wat ik gedaan heb naar Fred Schouten en mijn persoonlijke ervaring kan ik concluderen dat hij een ware expert is die te vertrouwen is.

Met aanschaf van het Freds bouwtekeningenpakket verzeker je jezelf levenslang van bouwtekeningen voor elke doe-het-zelf klus.

Dankzij deze bouwtekeningen kun je sneller, makkelijker en goedkoper klussen in en rondom het huis. Ook voor bouwwerken in de tuin vind je bijzonder veel bouwtekeningen in het pakket.

freds bouwtekeningen review

Zonder Moeite De Mooiste Doe-Het-Zelf Projecten Maken?

In het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen voor alle denkbare doe-het-zelf projecten in en rondom huis. Met deze tekeningen kan iedereen de mooiste bouwwerken zelf maken. Klik op de knop hieronder en schaf het pakket direct aan!

Let op: Fred gaat binnenkort de prijs van dit pakket verhogen hoorde ik!

  • Koen
  • 27 december 2017
Andere bekeken ook

Wie is Fred Schouten?

Koen
 

Koen heeft een passie voor tuinieren. Jarenlang heeft hij gewerkt als tuinman. Op Online-Tuinman.nl deelt hij informatie, tips en trucks om andere tuineigenaren te helpen bij het makkelijk en goedkoper onderhouden van de tuin.

>
close
Stop met geld verspillen aan niet werkende meststoffen!
Bemestingsgids cover ringband

Je gegevens zijn 100% veilig