Top 10 bouwtekeningen pakket review

Top 10 bouwtekeningen pakket

Wil je zelf steigerhouten meubelen maken? Grote kans dat je online het TOP 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver tegen gekomen bent.

Dit boek met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen is namelijk erg populair. Al veel doe-het-zelvers hebben dankzij de bouwtekeningen prachtige en goedkope meubelen kunnen maken. Op het internet zijn daarom veel positieve reviews en recensies te vinden.

Onlangs was ik opzoek naar een bouwtekening om een steigerhouten bartafel te maken. Ik kwam toen al snel uit bij Het TOP 10 bouwtekeningen pakket en alle verhalen die erover geschreven staan. Dit maakte me nieuwsgierig naar de kwaliteit van de bouwtekeningen en wat er waar is van de vele positieve ervaringen van gebruikers.

Waarschijnlijk is dat ook de reden dat jij hier terecht bent gekomen, of niet? In ieder geval ben je hier op de juiste plaats voor een uitgebreide review van Het TOP 10 bouwtekeningen pakket. LET OP: lees deze review aandacht door, want het kan je een miskoop voorkomen!

Het TOP 10 bouwtekeningen pakket in het kort

Zoals de afbeelding doet vermoeden is het bouwtekeningen pakket een boek van papier. Ook wel hardcopy genoemd. Dat is echter niet waar. Het TOP 10 bouwtekeningen pakket wordt geleverd als e-book, wat te downloaden is als PDF (hierover later meer).

Houd je niet van lezen? Dat komt goed uit, want het bouwtekeningen boek bevat nagenoeg geen tekst. In het boek vind je vooral tekeningen met stapsgewijze uitleg hoe je een steigerhouten meubel zelf kunt maken. Eigenlijk veelal vergelijkbaar met een IKEA-montagehandleiding.

Toch is het bouwtekeningen pakket van Sjoerd iets uitgebreider dan zo’n handleiding. Zo zitten er bij iedere tekening foto’s van het eindresultaat. Ook is elke bouwtekening voorzien van een zaaglijst waarop je precies ziet hoelang de steigerhoutenplanken moeten zijn. Wat ik zelf ook erg handig vind is dat er een boodschappenlijst per bouwtekening zit. Hierop staat precies welke schroeven, scharnieren en gereedschappen je nodig hebt om een meubel te maken.

Zoals de naam doet vermoeden zit er in het boek de 10 meest populaire steigerhouten bouwtekeningen van dit moment. Dit zijn bouwtekeningen voor het maken van:

 • Steigerhouten zitbanken en loungebanken
 • Steigerhouten bartafels
 • Stoelen van steigerhout
 • Barkrukken van hout
 • Steigerhouten tafels voor zowel binnen als buiten gebruik
 • Televisie kastjes
 • Kasten van steigerhout (dressoir)
 • Buitenkeuken van steigerhout (bonus)
 • Tafel met X-poot (bonus)

Kortom: Het TOP 10 bouwtekeningen pakket is een stap-voor-stap handleiding voor het zelf maken van de mooiste steigerhouten meubelen.

Wie is de auteur?

De auteur van het succesvolle bouwtekeningen pakket is Sjoerd Schrijver.  Een naam die al vaker voor is gekomen in de tekst hierboven. Hij is geboren op 13 november 1988 in Goes, op dit moment is hij dus 30 jaar.

Van beroep is Sjoerd stratenmaker. Eerst deed hij dat in loondienst, maar sinds 1 maart 2009 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Schrijver Sierbestrating & Veranda's. Maar wat weet een stratenmaker van steigerhouten meubelen maken?

zelf steigerhouten meubelen maken

Door zijn werk als stratenmaker komt Sjoerd veel op bouwlocaties. Daar zijn vaak oude steigerplanken te vinden. Deze steigerplanken kan hij voor een schappelijke prijs meenemen, en zodoende is hij in de avonduren aan de slag gegaan met het maken van steigerhouten meubelen. Eerst voor zichzelf en later ook voor vrienden en kennissen.

Zelf steigerhouten meubelen maken was voor Sjoerd dus echt een hobby. Eigenlijk eerder een passie te noemen. Hij heeft zelf uitgevogeld hoe hij bepaalde meubelen moet maken en welke materialen daarvoor nodig zijn. Dit heeft hij opgeschreven en maakt hij nu beschikbaar voor iedereen middels het bouwtekeningen pakket.

Populariteit op social media

Op social media is de 30-jarige stratenmaker erg populair met zijn bouwtekeningen pakket. Zo heeft hij op Facebookpagina meer dan 15.000 (!) likes.

Zijn er Facebookvrienden van je die de pagina van Sjoerd leuk vinden? Waarschijnlijk wel. Tenminste, dat was wat ik zag. Ik zag dat 5 vrienden van mij de pagina leuk vinden, terwijl ik het pakket toen nog niet eens kende.

Sjoerd schrijft regelmatig artikelen over alles wat te maken heeft met het maken van steigerhouten meubelen. Zijn blog is inmiddels, net zoals zijn Facebookpagina, erg populair geworden en wordt dagelijks door tientallen mensen gelezen.

De blogartikelen van Sjoerd worden regelmatig op social media gedeeld door doe-het-zelvers. Dat geeft de kwaliteit van de artikelen en professionaliteit van Sjoerd aan. Want zeg nou eerlijk, zou je zelf een artikel op social media delen wat je niet goed vindt? Nee, ik ook niet.

Is Sjoerd Schrijver te vertrouwen?

Voordat je het pakket gaat kopen van een onbekende wil je weten of de verkoper te vertrouwen is. Tenminste, dat vond ik belangrijk om eerst te onderzoeken. Ik heb daarom de persoon ‘Sjoerd Schrijver’ onder de loep genomen.

Zoals ik al zei heeft hij sinds 1 maart 2009 een eigen sierbestratingsbedrijf. Dit bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 20150290. Hieronder zie je het uittreksel van de KvK, wat mij veel vertrouwen gaf in de echtheid van Sjoerd.

Sjoerd schrijver vertrouwen ervaringen

Wat ik ook erg plezier vind is dat Sjoerd onder zijn eigen naam online naar buiten komt. Er zijn namelijk veel online uitgevers die met een pseudoniem schrijven. Dat is een schuilnaam. Vaak om online in meerdere branches te kunnen opereren. Dat Sjoerd onder zijn eigen naam schrijft zegt dat hij achter zijn producten staat en hier openlijk voor uitkomt.

Op basis van mijn onderzoek en ervaringen kan ik concluderen dat Sjoerd Schrijver te vertrouwen is. Vooral de enorme Facebook populariteit en de inschrijving bij de KvK geven mij veel vertrouwen.

Het TOP 10 bouwtekening pakket review

Natuurlijk wil je niet alleen weten wat ik van de auteur vind, maar ook van het bouwtekeningen pakket zelf. Ik zal je daarom vertellen wat mijn mening en ervaring is met het product van Sjoerd.

Onlangs heb ik het product gekocht van Sjoerd en ben ik aan de slag gegaan met het maken van steigerhouten meubels. Wat betreft het maken van meubels ben ik een echte leek. Het TOP 10 bouwtekeningenpakket heeft mij enorm geholpen bij het maken van mijn eerste zelfgemaakte bartafel.

steigerhout bartafel bouwtekening

Ik vond de duidelijke stap-voor-stap aanpak erg handig. De eerste avond heb ik alle benodigde materialen gehaald in de bouwmarkt, zoals op de boodschappenlijst bij tekening stonden. Vervolgens heb ik de volgende avond in 1 avond (!) het meubel in elkaar kunnen zetten. Hier was ik best trost op. En nog steeds. Elke keer als ik de tafel zie staan of iemand zegt dat het een mooie tafel is doet me dat goed.

Minder handig vond ik dat de bouwtekeningen digitaal geleverd werden. In eerste instantie had ik de tekening op mijn tablet staan. Dit vond ik niet prettig omdat de tablet snel vies wordt er overal stof tussen gaat zitten. Ook is het niet handig om je tablet overal in je hobbyschuurtje neer te leggen.

Ik heb toen de bouwtekening van de bartafel uitgeprint. Zo kon ik de tekening en stap-voor-stap handleiding overal neerleggen en ophangen in mijn werkplaats. Toen ik er later over nadacht was ik wel blij dat het een digitaal product is. Als de uitgeprinte tekening nu nat wordt of kapot gaat gooi ik hem gewoon weg en print ik hem opnieuw uit. Als het een hardcopy boek was kon dat niet en moest ik uitkijken met het meenemen van het boek in mijn werkplaats.

Kortom: ik ben zeer tevreden met de aanschaf van het TOP 10 bouwtekening pakket. Mijn ervaring is dat de tekeningen van goede kwaliteit zijn en dat alles duidelijk beschreven staat. Er worden geen beloftes gemaakt die niet nagekomen worden door Sjoerd.

Ervaringen en meningen van anderen

Ik ben ook maar een van de vele kopers van het TOP 10 bouwtekeningen pakket. Naast mij zijn er nog vele kopers van het boek. Deze kopers geven je een beter beeld of het boek bij je past. Want waarom zou je alleen afgaan op mijn mening?

Bart heeft de meubels in zijn nieuwe tuin zelf gemaakt:

“Mijn vriendin en ik wilde graag een grote bank en buitenkeuken voor in onze nieuwe tuin. Helaas was er weinig budget over en schrokken wij van de prijzen die gerekend worden voor steigerhouten meubelen. Gelukkig vond ik de bouwtekeningen van Sjoerd, welke me veel geld hebben bespaard. En ik vond het zelf maken van de meubels ook nog eens leuk. Een win-win situatie. Ik raad iedereen het pakket aan!”

Peter en Jan voorzien de hockeyclub van nieuwe meubelen:

“Onder de overkapping van de hockeyclub stonden oude en versleten meubelen. Deze wilde Jan en ik vervangen voor steigerhouten meubelen alleen waren de prijzen van lokale meubelzaken veel te hoog. Met het bouwtekeningen pakket hebben we een spoedcursus meubel maken gevolgd waardoor nu prachtig nieuwe meubels onder de overkapping staan.”

Dennis verast een goede vriend:

“Een goede vriend van me is onlangs samen gaan wonen met zijn vriendin. Ik weet dat ze beide fan zijn van steigerhouten meubels en heb ze als housewarming cadeau het TOP 10 bouwtekeningen pakket gegeven. Daar waren ze enorm blij mee en mijn vriend heeft inmiddels zijn eerste meubel, een tv kastje, gemaakt. Prachtig om te zien!”

Zoals je ziet ben ik niet de enige die tevreden is met het pakket.

Bouwtekeningen kopen van Sjoerd schrijver

Het bouwtekeningen pakket van Sjoerd schrijver is alleen online te koop. Hier heeft Sjoerd voor gekozen omdat hij zo geen verzendkosten heeft, waardoor hij het product voor de beste prijs kan aanbieden.

Let wel op dat je het pakket alleen via de officiële website (https://bouwtekening-steigerhout.com) van Sjoerd koopt. Er zijn namelijk veel sites die ook doen alsof ze het pakket aanbieden. Uiteindelijk krijg je na betaling helemaal niets opgestuurd of download je allerlei virussen.

Door het pakket aan te schaffen via de officiële website verzeker je jezelf ook van de 4 bonussen die geleverd worden bij het pakket. Dit zijn:

 • Bouwtekening voor een tafel met X-poten
 • WhatsApp ondersteuning als je er ooit niet uitkomt tijdens het maken van een meubel.
 • Levenslange gratis updates: zodra Sjoerd nieuwe tekeningen maakt krijg je deze automatisch in je mailbox. Ik heb er inmiddels als 3 extra ontvangen.
 • Bouwtekening voor een steigerhouten buitenkeuken.

De prijs van het pakket inclusief bonussen is met onderstaande kortingslink slechts 27 euro. Dat vind ik echt een schijntje als je ziet welke prachtige meubels je ermee kunt maken. Eigenlijk moet je het ook andersom zien. Wat bespaar je allemaal door de meubelen zelf te maken?

LET OP: de prijs kan omhoog gaan naar 47 euro. Verzeker jezelf van de lage prijs door het pakket snel aan te schaffen.

Top 10 bouwtekeningen pakket download

Na het betalen van de het pakket ontvang je binnen 5 minuten een mailtje van Sjoerd. In dat mailtje vind je een link waar je de bouwtekeningen inclusief bonussen kunt downloaden.

Als je de bouwtekeningen gedownload hebt kunt je direct aan de slag. Je kunt de tekeningen printen of op je mobiel of tablet zetten.

Loop geen risico

Sjoerd beweerd een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie te geven. Hierdoor loop je theoretisch geen enkel risico. Maar maakt Sjoerd die belofte waar?

Dat heb ik getest. Ik heb het bouwtekeningen pakket gekocht en ben er goed over tevreden. Toch heb ik bij Sjoerd aangegeven dat ik niet tevreden was en dat ik graag mijn geld terug wilde. Hij regeerde netjes terug via de mail en stortte het geld binnen enkele dagen terug op mijn rekening.

Dit geeft nogmaals aan dat Sjoerd te vertrouwen is, en dat je inderdaad geen enkel risico loopt met de aanschaf van het pakket.

Conclusie TOP 10 bouwtekeningen pakket review

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over het TOP 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver. Net zoals vele andere gebruikers van het pakket.

Het pakket is een zeer compleet als het gaat om het maken van een meubel. Je vindt een zaaglijst, materiaallijst, gereedschapslijst en stap-voor-stap handleiding voor het zelf maken van de steigerhouten meubelen.

Na het kopen van het pakket kan je het binnen 5 minuten downloaden. Zo kun je direct aan de slag met de bouwtekeningen. Ook heb je de garantie dat het pakket goed is. En als het niet is wat je verwachtte krijg je het volledige aankoopbedrag terug van Sjoerd. Zo loop je geen enkel risico op een miskoop!

LET OP: koop het pakket alleen via de officiële website van Sjoerd (zie onderstaande link). Je weet dat je dan altijd de beste prijs betaald en ook krijgt waarvoor je betaalt zonder allerlei virussen te downloaden.

Het TOP 10 bouwtekeningen pakket tegen de beste prijs kopen?

Voorkom een miskoop en schaf het TOP 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver alleen via de officiële website aan. Via onderstaande link ga je naar die website EN ga je naar een speciale kortingspagina! 

 • Koen
 • 11 februari 2019
Koen
 

Koen heeft een passie voor tuinieren. Jarenlang heeft hij gewerkt als tuinman. Op Online-Tuinman.nl deelt hij informatie, tips en trucks om andere tuineigenaren te helpen bij het makkelijk en goedkoper onderhouden van de tuin.

>